Jag önskar att det vore nån annan

och vi glömmer höst, och vi glömmer vår
vi glömmer allt och tror att tiden är svår
men man kommer på, sen efteråt
att vi hade rätt kul emellanåt

sommarjooobb

sitter och söker sommarjobb lite överallt nu! fast vill verkligen inte jobba. 
har ju inte haft något riktigt sommarjobb tidigare utan har haft riktigt sköna sommarlov. kanske beror det lite på att jag har har haft bruten arm och gips de två senaste somrarna?!

men hade ju planerat att va utan gips i sommar, så något kanske är bra att göra något, även om jag mycket hellre skulle vilja ligga vid stranden varje dag hela sommaren ehehe.

det som jag känner vore roligt att jobba med i sommar är typ att ta kort eller att jobba på en gård med massa djuuuur, men vart kan man göra det?

annars dricker jag varm choklad och funderar på om jag ska gå ut och gå eller inte, det blåser och snöar ute ju! jäklaaa skiiit. får helt enkelt plugga istället, det är ju oxå kul liksom.

with or whitout you

dags att dra till skolan för plugg & föreläsning! kan bli en promenad med malin, shopping med pappa och så leka med min klas ikväll :) sådana grejjer som gör dagarna så mycket bättre!

födelsedagskalajss

bajs dag med snö och plugg! ska iallafall åka ner till finnerödja snart för att fira kusin jonas som fyller 21 idag! :)


old times

kräftfiske i vättern med pappas jobb

jag & evelina på lilla luke!

läser bok med kusin hanna

fira påsk med kusinerna & gå påskakärring med broder
 
coolingar på utflykt i umeåå
 
skolavslutning i fyran eller femman!

sälen 2003

finlandskryssning 2004

hopptävling på lillan 2004



skulle seriöst dööö..


måååndag

lalalala kom nyss hem från örebruuu! dagen har bestått av plugg, föreläsning, promenix & lite shopping. fick med mig de höga jeansshortsen & korta t-shirten från h&m på bilden, lite ringar, present till kusin jonas och så fick jag en ny locktång av pappa eftersom min gamla eldar upp håret! :)


like I love you


nyss hemkommen från broder som fyller år idag! :)
nu städar jag lite & popppar muuusik, sjukt sugen på att dricka! men som tur är det bara två veckor kvar till jag får ta nya leverprover och förhoppningsvis så är dom bra! lalalalaa


mariebeeeeerg

yuppyupp blev en kväll i hova igår med malin, blev bland annat spöktur med robin & lucas!
och nu blir det snart örebrooo med hillevi klas jonas & micke :)

våffeltoffeldagen!


jummiiie gjorde våfflor åt mig & pappsen förut, men färska jordgubbar! mummms
nu tar jag min nytvättade bil och glider ner till malin :) ha en bra kväll!

härliga torsdag!

ihiii va bra humör jag är på! sitter i bilen påväg hem nuu, har nyss varit på ica maxi och handlat med pappa och så fick jag ett par skor :) innan det har jag lekt med malin, promenix & glass i stadsparken i det fina vädret och sedan en tur på stan där jag hittade present till johan, en t-shirt, ett par byxor, skärp & hårprodukter! när jag kommer hem ska jag göra thai - kyckling wok & så ska jag leka med klas!
himlans bra torsdag ändå! :)

min fina malin! :)

promenix i stadsparken!

dagens inköp!

till the world ends

blubbblubb sitter på pappas kontor och gör det sista på hemtentan, göttttttttt! skiter i hur det går nu eller snart iaf, den kan bara dö och jag orkar inte tänka mer på den. ehehe. asnice väder ute iaf, så hoppas på att fröken öhlin hinner ta en promenix med mig efter att tentan är inlämnad. köpa present till min kära broder ska jag oxå göraaaaaaaaa. wihoooo vårkänslor till max! ;)

lite nyklippt hår oxå, inte så stor skillnad men mer lugg & uppklipppt + blondare!

 

vill ha dåra






I'm on the right track baby

blää försöker att förstå vad logonomic system är och hur det hjälper oss att förstå oss på vardagen?! jäkla bajs. fattar ju ingettttt!
blåste bort lite förut när jag var ute & gick, ner i diket iallafall. kulkul. ikväll ska jag iallafall till min faster så ska hon klippa av mitt hår, eheheeh läskigt. sen åker jag nog en sväng till adam & hälsar på liteee! fast nu ska jag plugga fyra timmar till, yeyy!


gammal söt bild! fin tunga oxå..

time to wake up the world


hemtentaaaa

sitter i otterbäcken och skriver på hemtentan som ska vara inlämnad på fredag, bööh. ska försöka göra en fråga per dag så att jag hinner klart i bra tid! ska plugga lite till nu, sen åker jag till malin :) slinga mitt hår å grejjjjerr!

Don´t Hold Your Breath

jaoo åkte ju ner till malin igår dåraaa! vi träffa erik en sväng sen så åkte vi till simon, magnus & joakim. eftersom simon fyller 20 idag så blev det att fira tolvslaget på kondis där vi bakade tårtaaaaa, som slutade i att det var grädde nästan överallt! ehehe
just nuu håller jag på å städar lite och funderar på om jag ska orka mig ut på en liten promenix, kan ju inte gå uppför trappan utan att bli anfådd, jäkla körtelfeber...sen blir det otterbäcken iaf :)

lite bilder från igår!

 


skuuulan

ska alldeles strax åka in till skolan för seminaruim i två timmar! och ikväll blir det att leka med malin :)


vårkänslor

var nyss ute och tog lite kort på snödropparna som har börjat titta fram! hann dock inte med så mycket kort innan tjockis murre hoppade upp på min rygg och tyckte att jag skulle busa med honom istället :) sötiisss kissssar!



 


foton






pretty little liars

har extremt långtråkigt och börjar bli lite deprimerad när jag hela tiden får höra att jag inte får göra det och inte göra det, för då kommer din mjälte spricka och blablabla.. så har spenderat näst intill hela dagen med att kollat på Pretty little liars, rätt bra ändå =)


stamp on the ground

otroligt segt att vara sjuk och inte ha mycket att göra i skolan (ganska skönt men)
tur att klas var här igår och höll mig sällskap!
nuuuu äre bara att längta till fredag så att jag får leka med min efterlängtade malin & säkert lite mer folk?

ne bädda ner sig framför en film kanskeråå..


the bad touch

kom å tänka på något obehagligt farfar berättade igår! här har man gått och vart rädd i örebro för våldtäcksmannen i flera år, sveriges värsta våldtäcksman liksom! och så visar det sig att han & hans familj har hus vid oss?! jag har liksom gått förbi deras hus tusentals gånger och gått själv på en skogsväg flera kvällar precis bakom det huset..och tänk hur många gånger han har åkt förbi vårt hus för att komma dit! ahoo shiiit asså, tur att han är inspärrad nu iallafall!

för övrigt så vill jag nog klippa mig..typ som jag hade i nian eller när det var? ettan kanske? aja skit samma, men så som på bilden här iallafall :)


Japan

har suttit och deppat över att jag inte får dricka alkohol eller träna på ytterligare en månad på grund av att levern inte är någe vidare, men sen började jag läsa om Japan (mer än tidigare) och insåg att det är inte ett dugg synd om mig eller liteeee men! först vart det jordbävningen som ställde till med en hel del, sen tsunamin som inte direkt var liten och nu har kärnverken satt igång och exploderat och det varnas för att de kan få lika stor effekt som atombomber. och nu har dessutom en stor vulkan fått ett utbrott där på grund av jordbävningen. Helt sjukt att naturen kan göra att så många människor dör och andra människors liv förstörs på bara några timmar! är otroligt glad över att det inte händer liknande saker här i sverige, men skulle väldigt gärna vilja och hjälpa till på något sätt!





no one wants forever

if you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try


sjukhuset

fick åka till karlskoga sjukhus igårkväll för trodde seriöst att jag skulle dö, skojjar inte! täppte igen i halsen så kunde knappt varken prata eller andas, blev helt snurrig och jätte konstig..så fick ta massa prover & så innan de kom fram till att det var körtelfeber. fick någon bra medicin så att svullnaden har släppt rätt mycket, men hade typ bajs hög feber inatt, hela sängen var blöt verkligen, hähä

nje ska la försöka hitta något bra att kolla på och bädda ner mig i sängen, har tyvärr kollat klart på himym såå kanske får kolla om på desperative housewives eller nått!

körtelfeber

jaooo mamma har listat ut att jag har körtelfeber eftersom symptomen stämmer väldans bra! fuck. orkar inte mer seriöst.. får väl dö i min säng ikväll igen dåååååå

mysfredag

dog lite i skolan på grund av halsen, men nu har jag iallafall fått lite feber så hoppas på att den hjälper till att ta bort min sjukdom!
 så blir en hemma kväll med pappsen idag då mammsen tyvärr inte hemma -  så film, gott att äta & drinkprovning! :)

härlig sommarbild på pappa i badtunnan ;)

trött på livet

ja just nu känner jag mig väldigt trött på livet, tpl som alla sa föruuuut. fast jag är egentligen inte trött på livet, utan på att vara sjuk/ ha ont någonstans hela tiden och det jobbigaste av allt, att man inte kan sova bra! mår ju liksom bra annars, så varför måste det göra ont i halsen för?

ska åka in till skolan om någon timme och ha seminarium & hämta ut lite tentor, kuuul. sen får vi se om någon vågar leka med mig, annars får det bli en helg hemma! blöööh

:)



vårdcentralen

yeppyepp mamma & jag ska snart åka upp till vårdcentralen och klura ut vad det är för fel på mig. orkar seriöst inte va sjuk längre? nu har halsmandlarna svullnat upp massa och har prickar i halsen, som tur är så har jag nog ingen feber iaf! lalalalaa bajs

skuuulan

blä jag har nog gått och blivit jätte lat eller?! orkar verkligen inte åka till skolan längre, vill bara soooovaaa
kanske för att jag kommer till skolan alldeles för tidigt och måste sitta å vänta i några timmar.. men bra att få åka bil med pappsen iallafall och så kanske jag kan försöka plugga lite nurååå
annars vill jag att det ska bli helg så jag kan leka med maaaalin!


more than you know



vaknade upp och såg ut som snyggingen på bilden med svullna ögon & mun, läckert! så åkte ner till farmor&farfar en sväng så att dom fick kika lite på mig, ska sluta med penicillinet å se om det går över ;)

nu blire mat & plugg bajs.


mastmagasinet


 
suddigaaa bilder från den skojjiga kvällen igår ;)

heat rising

yeyyy blev en kväll i finnerödja med lite folk igår! snart ska jag bege mig till josefin för lite fix, sen blir det otterbäcken och till sist utgång :) ha en bra kväll!

bild från den roliga promenixen jag och josefin hade mellan otterbäcken&gullspång för några år sen ;)

hähäähä


freaky friday



mat nuuuuuu
sen åka ner till hova & busaaa med malin med flera ;)


party in my head

mmm somnade framför himym igår, så har sovit 12 timmar inatt! göttköött
nu ska jag jobba lite, plugga & städaaaaaaaaa

 

We will never see the truth around

Interchanging mind control
Come let the revolution take its toll if you could
Flick the switch and open your third eye, you'd see that
We should never be afraid to die


the one that you need



sitter och ritar massa kartoor nu, gött med jobb! får ta å plugga ikväll iställett..

kisssiiiieee

har inte blivit så mycket plugg idag heller, blev istället sugen på att rita som jag inte har gjort på år och dar! så tog fram ritplattan och ritade av Kissie lite grann..

inte riktigt klart än men ;)


RSS 2.0