Mariestad

Blev en tripp till Mariestad idag med bästaste mamma, hittade dock inte alls mycket! Nu blir det taccos, vin och tagga tills imorgon! ;D

Bild från i söndags!


Morgonmys

Mys med bästis kisse och one tree Hill :)


mellandagsrea

Mellgrenen kom hit igår kväll och idag har vi spenderat dagen i örebro, jag hann även med ett dopp i badtunnan nyss :) ingen av oss hittade direkt mycket i öret men fick med mig en party-topp, en tshirt, nyårsklänning, ett par jeans & smink!


slut på jul

sista julfirandet för i år kommer att vara ikväll hos mormor & morfar! annars har det varit en mysig jul som bestått av firande med hela släkten, klas familj och kompisarna :) nu är det bara att tagga nyår, eller åtminstonde komma på vad man ska göra!


uuuuh

usch idag mår jag inge vidare..drog till stan igår med carro & helmersson - förfest hos daniel och sen statt! rooligt


dan före dan före doppare dan!

lillördag igår med starkvinsglögg och mys! idag har jag jobbat i princip hela dagen och nu på kvällen har vi smygstartat på julmaten och även klätt julgranen :)




vi i en julkula! saknar brosan ju

lite kort från dagens solnedgång


Jullov?

idag var vi duktiga och gjorde nästan helt klart webbsidan, vilket innebär - ingen skola imorgon! eller imorgon? ingen skolan förens den 5 januari!! dock innebär detta inte pluggfritt, utan kommer va en hel del jobbandet med kampanjplanen - fast hemifrån :)

svängde förbi stan efter skolan och köpte den olja till håret, får se om det blir något mirakel?

sammanfattning av helgen

fredag: julbak & massa mys med mina fina flickor malin hillevi josefin nathalie elin & helen! :)
´
lördag: lagade mat med klas på kvällen tillsammans med några glas vin och sedan blev det spontan utgång i kristinehamn med micke jonas hillevi albin & niklas
´
söndag: adventsfia i otterbäcken med lena hans mamma & pappa!
´
myyyys helg

Lördaaag

Trevlig bak kväll med flickorna igår ;) nu lagas det mat med ett glas vin!


webbdesign och magnetröntgen!

sitter och har lektion i webbdesign idag igen, är bra för ska börja göra en hemsida i eftermiddag till kampanjen! och efter det bär det iväg till Karlskoga för magnetröntga armen, roooligt.
-
söt cheey

sy lite klänning..

sydde om en stor/ vid tröjja med ärmar till en tajt klänning med lite detaljer vid axlarna..blev la inte så värst bra men lägger ut lite bilder ändå!


ready for x-mas

japp, nu tycker jag att julen kan komma för nu är alla julklappar inslagna och jag har massaaa julkänslor! kom annars in från en promenad nyss och sitter nu med ägg i håret...ska ju va bra har jag hört? Senare blir det en sväng till farmor & farfar :)


webbdesign

sitter i skolan och har föreläsning i webbdesign, skojjigt! slutar fyra och efter det blir det lite julklappshandling med pappa :)


tredje advent

hemma nu efter en bakisdag i otterbäcken. igår var det först kalas och trerätters middag eftersom morfar fyller år och efter det åkte jag till Schill i hova. skulle ha kört egentligen  men blev lite vin med gössarna och sen in till stan för mumma och buffalo! :)

gammal bild på mig & niklas!

I got a hangover

vindrikande idolfinal och massa gammal nostalgisk musik med hillevi och josegin just nu :)


"hoppas tomten spyr i din julstrumpa"

denna vecka har dagarna bestått av gym, lite jobb & skola och idag vare även julklappshandling med mor & far! kom nyss till otterbäcken för att kunna spendera två timmar på typ två veckor med klas, men han var tvungen att åka och jobba en sväng nu, så kanske får nöja mig med en timme?

denna underhållande lapp sitter på ett av kylskåpen i skolan! muffinstjuvar..

photoshoot

modell: Sofie
foto&redigering: Jag



nytt i garderoben

två stickade tröjor (den gråa och en brun) och en vit skjorta från cubus
tshirt från gina!
tröja från carlings

never enough

mysigt i göteborg dock lite väl mycket folk på nordstan då bland annat idolerna var där och sjöng! Och på tåget hem igår började jag & hillevi känna oss lite krasliga - slutade med feber och massa spya på kvällen!

göteeebooorg

iväg till göteborg nu med klas hillevi & jonas! blir liseberg hotell shopping vin och så :)

photoshoot del 2 och grönt hår..

japp, grönt hår..skulle färga lite mörkare blont/ guld blond och nu sitter jag här med grå/brun/grönt hår! ledsen tjej :( får se om jag hinner färga det imorgon förmiddag..

modell: Amanda, Alexander & Sofie
foto/ redigering: jag



RSS 2.0