Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv


Testar min nya leksak!


little bad girl

'
måndag igen. fast ingen skola idag, tror nog det blir tis - tors! så tre dagar till sen är det helg igen :D jätte fint väder är det ju iaf, funderar på om jag ska gå ut å ta lite kort? blir nog promenix med mellgrenen sen iaf :)

avskedsmiddag/fest

jaoo igår var det avskedsmiddag/fest för käraste Carro som ska till USA minst ett år! sorligt, men ändå så himla roligt för henne!
´
lite kort från igår (hoppas någon tog lite mer kort)!



vad vore jag utan dina andetag

jag älskar dig

busiii

'
är helt ensam med 20 mac datorer i en mörksal där det inte går att tända.. ehehehe tänkte plocka ner några "macisar" i väskan! nee men sitter och funderar på om Hindersmässan är i örebro idag? asmysig marknad ju. vill åka dit. men ne, ska vara duktig och åka till gymmet istället, även om jag är hemskt trött efter sömnbrist inatt igen! sen ska jag & pappsen in till marieberg en sväng sen HEM!

rea + kissarna i mitt hjärta

silver top från New Yorker för 75 kr på rea & halsband från glitter!

jacka (syns kanske inte så bra) från Cubus för 200 kr, förut kostade den 800!
¨
ah skulle upp på stan för att köpa typ tabletter som hjälper till så att man somnar, men så vare ju rea oxå..

Sömnbrist och koffeintabletter

Efter 3 timmars sömn och magkatarr är jag inte peppad på en heldag i Örebro med plugg föreläsning å gym.. Hej koffeintabletter! Men fick iaf ett glatt besked om högsta betyg på kampanjplanen nyss :) kanske förtjänar en tripp på stan sen?


yeyy måndag igen!

happ måndag igen, längtar till helg! varför längtar man alltid framåt istället för att njuta av stunden? ahja konstigt är det! varit i skolan idag as usual..plus två timmar gym :) nu ska jag ägna mina sista krafter till att plugga nån timme till sen kolla på sofias änglar och mammor & mini modeller!

just like yesterday

'
myskväll igår med mina favoriter malin magnus joakim & simon :) om en stund blir det att åka till mariestad för käk och födelsefirande av bästaste pappa som fyller idag och gammel moster som fyllde i tisdags!

skola + gym

japp, vart i skolan fyra dagar i rad nu! och varje dag så har det vart en föreläsning på 2 timmar, kul att åka in för det liksom! men har kört 4 bra & hårda gympass också, göttt!
´
hehe anmälde klas till Rockklassikerns morgonchock/ busringning så idag var han med i radioooo ;)mohahahha
´
två toa-poser från veckan..

bandy


bandy-vin-mstad-spel-mat-bakis

jaoo kollade ju på bandy i fredags och efter det drog jag & klas till hillevi & jonas en sväng och drack lite vin och spelade spel! lördagen bestod av att åka till mariestad en sväng (köpa vin), storstädning och så vin, mat och spel med emma cristian och micke :)

nu är det bara att ladda inför fyra skoldagar denna vecka, massa äckliga föreläsningar..har inte saknat dom! men skolan innebär också 4 dagar på gymmet, gött!´
´
jag gillar inte rödvin egentligen, men det här var riktigt bra! inte så konstigt när det är KISS!

when we stand together

vart att umgås med malin och en promenad med magnus igår. åkte sedan vidare till otterbäcken där jag befinner mig nu! har tagit ett glas rött och ska snart ner och kolla/ ta kort på bandymatchen vid sju. förövrigt känner jag mig allmänt olycklig och ledsen. vet inte varför men humöret är inte på topp!

hähähähä


alla vill till himmelen men ingen vill dö


another one bites the dust

trevlig kväll igår med god mat, vin, prat & lekar! nu försöker jag tagga inför att det är dags för skolan imorgon! döö..nemen ganska skönt att komma igång med träning & plugg igen, bara jobbigt att gå upp kvart i sex..

bild från när mamma & jag var vid unden i fredags!

let´s party

igår åkte jag & malin till elin i hallsberg - sedan vidare mot örebro för förfest och strömpis! rolig kväll med trevligt folk :) ikväll blir det inflyttningsfest i finnerödja hos faster!


åker till hova och leker med Magnus!


crazy little thing called love

idag mår jag inte jätte bra, förskyld och har ont i bihålorna..plus att jag börjar bli lite deprimerad igen, är ju ett nytt år nu så borde ju inte vara det!? men men, har iallafall lagat massa mat till herrn idag och kollat på en av mina favorit filmer; Easy A! käka lite nu, sen åka till hova och leka med malin & nattis :)


nyårsmål?

nyårslöften? tror jag kör på lite mål istället!
  • minska matsäcken - äta nyttigare - träna mer
  • fota mer
  • hitta ett bra sommarjobb
  • festa mer kanske kan va kul
  • åka utomlands
  • inte oroa mig så mycket för allt & alla!

nyårsafton

hade en riktigt trevlig nyårsafton igår! började med att malin & eric kom till otterbäcken från örebro och så blev det tre rätters middag och fylla med 14 pers, riktigt göttt. drog sedan vidare på fest hos bröderna fredén och firade tolvslaget där :)

ingen av hos hade tyvärr ingen kamera med sig, men lite bilder på outfiten!

RSS 2.0