POLIS

bild från i helgen på erik mig & richard :) dock snodde niklas min poliskeps sekunden innan kortet togs, så är lite ruffsig..hähä! men annars måste jag säga att mitt hår har blivit lite långt, glad chey :D
'

vill inte tänka framåt, men är livrädd för att fastna här

åkte till otterbäcken med tankarna att jag skulle få va med klas igår och idag, men icke. den där jäkla bandyn! ahja, tur att jag har pysan iaf :) avverkade nyss en promenad och nu så kollar jag på Gilpert Grape, så fin film och ja, johnny depp är snygggg..
'

helgeeen

sitter i soffan och väntar på klas efter en fin helg! mys i fredags med massa mat, buzz, singstar med mera (bilder kommer)! och igår blev det till att vara polis ;) förfest med magnus simpan joakim johan adam julia & malin och sen vidare till statt :) juuuste, jag malin å julia blev inlåsta på simons toa när låstet gick i baklås!! fick typ panik, men kom ut efter nån halvtimme när julia sparka upp dörren ;) ikväll ska vi mosa pizza och kolla film GÖTT
-

halv åtta hos mig ;)

sitter å väntar på att världens bästa farmor ska komma hit å leka lite med mig! sen ikväll blir det halv åtta hos mig med klas joss sebbe hillevi & jonas,hemma hos mig, hehe :)
-
kvällens meny ;)

Tentaaaa

Sitter i skolan å pluggar det sista till äckel tentan som är snart! Sen bär det av till gymmet, gött :)


poliskeps!

har pluggat hela dagen. har oxå mått illa hela dagen? vill inte bli sjuk nu!
-
snart kommer per hit så ska vi ta lite kort och sen kommer klas & kissen oxå :)
-

Suddiga bilder från helgen


Äckel dag

Är med daddy cool på netonnet å köper högtalare till tv'n! Annars har jag avklarat seminarium å redovisning av pm och så lite gym. Nu väntas bara massssaaaaaaaaaaaaa tentaplugg. För lite på skolan ja.


ehehe nostalgi

mamma hittade min gamla diktbok som jag skrev för cirka tio år sedan, så tänkte dela med mig av några här ;) hähä
-
snögubbens tanke - "oj oj. nu håller jag på att smälta ner i en pöl, moroten har halkat ner ett hack. ena öhat har trillat av om min snölykta Ture, som jag kallar den, är redan borta av solen. barnen i huset är i skolan så dom kan inte bygga om mig. oj oj oj. "
-
julskinkan - "jag har varit en lite gris. jag kan inte tänka mig att jag var varit en liten gris och nu en stor skinka. jag trodde ju att jag skulle bli en korv. ett äpple är inte vad jag önskar mig att ha i halsen, så kvävande. när jag var liten såg jag mina föräldrar hade det i mun när jag tittade in i fönstret. så vidrigt"
-
köttbullen - "jag är rund och ligger på en tallrik. tur att jag inte är en mamma scan, mycket hellre hemmagjord. snart blir jag uppäten, man fick då inte njuta av litvet länge. nu är det kört!"
-
löv - "löv löv som faller ner från träden är höstliga. för när hösten kommer, kommer löven ner, dom är gula eller röda. för rött är sött så då är löven gula och röda och söta. för när hösten kommer faller löven ner och blir gula röda och söta och sen blir dom en röta. "
-
havet- "havet är blått och grönt. på stranden sitter feta bebisar och äter glas. och i vattnet springer krabbor och boter tanter i rumpan. betten svider och så måste man gnida och växter slingrar sig runt benen. havet är allt härligt iaf"
-
svampar - "när jag plockade svamp hörde jag katarellen säga till tratten - nu denna dag blir jag är fötig svamp. men svamp vill jag ha, svamp vill jag plocka, svamp vill jag äta, svamp är bra att ha tycker iaf jag"

bluppblupp

igår så åkte jag adam & johan hem till simpan där han magnus & joakim var! förfestade lite och drog vi vidare till ida & micke för yttligare lite förfest innan hotellet. hotellet var dock såååådäär. sen kom iaf klas & hämtade oss :) nu ska jag plugga, jätte kul ju!

fiiiiska

har fiskat ankor i badtunnan med håv, åkt fyrhjuling och busat med lillkusinen idag :) även tagit en skön promenad med mamma och lekt med pappas nya fynd, en 3D tv!
-

Last friday night

Släcker törsten med en gammal favorit å lagar lite mat ;)


Just nu!


fotodags!

sitter med en överdrivet gosig katt i knät, men måste nog börja fixa iordning mig och sen dra till Vänerply och ta kort!
-

känns bra


Luuuunchi

Festade till det med att göra en omelett, fast den blev lite bränd. Men rätt god ändå!


stört internet & brandbilar

jaoo internet har precis hoppat igång här hemma efter ha strejkat i ett dygn! så kunde inte uppdatera nått igår..efter skolan igår blev det iallafall en sväng till sjukhuset i skövde med johan & adam för att hälsa på johan!
-
nu sitter jag här och stresspluggar. jäkla lärare. massa brandbilar är det hos grannen också, ser ingen rök men kommer bara allt fler brandbilar. nyfiken som jag är har jag stått bakom husknuten & kikat. hehe ne, var mest för att kolla så det inte brann hos kusinerna ;)

Lalala

Har gjort grupparbete hemma hos Amanda med henne Amanda å Emilia idag! Och Amanda l vann biljetter till ett evagemang där man får träffa Robert pattison! Dreggel ;) hade även sällskap av Amandas Sötis hund under plugget :)


typ sötaste reklamen jöö


magkatarr

har haft/ har magkatarr för hela slanten idag. sitter och pimplar i mig kamomill te och kollar top model!
-

Polis polis potatisgris

Klämt mig ner i poliströjan jag köpte idag! Den är för femåringar så blir att banta fram till halloween ;)


Måndag

Tack kära lärare för att vi ska skriva pm, ha begreppstenta och hemtenta typ samtidigt :) känns kul.
-
Skiter snart i att plugga och drar till gymmet och stan istället!


lördagkväll


blööö söndag

uuuukk inte söndagkväll nu igen då. en vecka framför mig med massa skola. eller iaf endel föreläsningar! kvällen har hitills bestått av besök av mormor morfar farmor & farfar och så en promenad med niklas :) ska fortsätta den med att kolla på partaj och så lite plugg!

halv åtta (sju) hos mig (joss&sebbe)

yes det var det igår! jätte god mat och trevligt sällskap :) blev även en sväng hos martin och prata med lite folk! och bilder kommer senare ;)

Sämst uppdatering

Har inte Hunnit blogga nått idag! Började med redigering av kort och sen ta kort på vänerply igen! Efter det lekte jag lite med Hillevi, färgade mitt hår å lite så :) nu har jag precis käkat med klas och ska kolla idol tsm med ett glas vin!


pump it up

idag har jag och pappa köpt Active 2 till playstation, så kan vi träna här hemma! :D fast johan har ps3´t hos sig nu så får vänta några dagar med att pröva det!
-

Tooorsdag

Sitter i skolan å pluggar. Duktig Chey. Vill sova, men först blir det plugg föreläsning plugg gym och kortredigering! Wihoooo


Easy tone

Amerikanerna får väl säga att reebooks easy tone skor inte funkar för dem, för mig däremot Funkar dom alldeles utmärkt! Så nu blir det en promenad med min träningsverkande rumpa ;)


fotografering

är anställd på Vänerply i otterbäcken för att ta idkort på de cirka 170 anställda, så ska åka dit första gången nu och fota några! :)

sometimes it hurts

sett bilder på bilen idag..en stor volvo kombi som var helt förstörd. himla tur att det var den bilen iallafall.
-
är i min egna bubbla och orkar inte tänka på annat. ska ta mina lugnande tabletter med narkotika i snart och sen försöka slappna av och sova. sorry för deprimerande blogginlägg men orkar inte med så mycket annat!

Tisdag

Sitter hemma hos johan och pluggar och gosar med hans kattungar ;) har vart i skolan å på gymmet en sväng oxå!


<3

den här dagen har verkligen varit piss. illamående, spänningshuvudvärk & tårar bakom ögonen hela dagen. hela dagen har bestått av tankar om att jag faktiskt var nära på att mista en av de tre personer som jag älskar mest. samt en nära vänn. att också få höra att de hade änglavakt och att det kunde ha gått mycket värre med tanke på hur bilen såg ut, är något som också ständigt kommer upp i huvudet.
-
är så himla glad över att ni klarade er så bra som ni gjorde, även om det kommer va jobbigt både psykiskt och fysiskt under en lång tid! <3

du är ju den bästa jag har

-
johan & johan <3

someone like you

kom hem från en promenad med joakim & magnus för en stund sen! väldigt trevlig kväll igår med smarrig mat (försökte mobilblogga men funkande inte som vanligt..).
-
gårdagens outfit ;)

heelg

igår vart det idolmys med mera med malin & nathalie :)
-
nu sitter jag i otterbäcken efter morgonpromenad, frukost å lite städ! ikväll vankas det halv åtta hos mig och VIN med jonas hillevi josefin sebbe & klas ;) och ikväll är det hillevi & jonas som står för maten!

lekt med kamerans slutartid - dock ger blogg.se bilder ingen rättvisa


fat cats

min säng och pappas väska har blivit övertagna av mina små bebisar, eller små och små?
-

sol, fest och oroliga föräldrar

kollar på sol, fest och oroliga föräldrar som visar från magaluf idag! längtar tillbaks massor :(
-
magaluf 2010!

sjuk?

sitter i min soffa och snorar & fryser. läser tråkig bok på engelska och hade nyss besök utav johan och adam! väntar ivrigt på mat och kvällens tv program. annars har jag vart i skolan på föreläsning och avverkat ett gympass = alla dagar ser typ likadana ut, kul!?
-
mhmmm min älskade adidaströja från cypern, såååå gosig <3

Snart helg!

Åker till skolan för sista gången denna vecka, gööötttt! :)


Let me see your body go


On My way to the gym

Yeyyy dagens två föreläsningar är över! Nu blir det ett gympass på Friskis och sedan hem :D


vart jag mig i världen vänder

har nyss betat av ett zumbapass, gött! nu får jag återgå till läsandet av den tråkiga kurslitteraturen en stund till, men med min mumsiga smoothie med nyplockade hallon :)
-
sen ikväll hoppas jag att klas & lillkissen kommer hit! :)
-

Plugg!

Smått irriterad på klas som jämt säger att jag är ledig bara för att jag inte är i skolan... Hoppas bilden säger dig något klas..


höst på min planet

var nyss ute på en promenad med hanna i det fina vädret! käkat taccos har jag oxå gjort, mummaaaa. nu blir det att kolla massa tv, är typ dyng trött sååå..
-
tre/fyra år gammal bild ;)

Träning

Yeyy äntligen träna efter start på en ny å tråkig delkurs!


zuumba

följde med klas mamma & faster på zumba igår, vilket var sjukt kul! har ju prövat det lite hemma men var helt annan sak med en jätte rolig instruktör och utomhus på en gammal dansbana. fick iaf jätte lust att börja med det oftare, vet dock inte vart det finns åå såå ;)
-

mobilblogg är ju toppen....eller inte

har försökt mobilblogga jätte mycket och lagt ut bilder å såå men det funkar ju inte :( inge kul..
-
igår blev det iallafall att åka in till mariestad en sväng med klas micke david och daniel! satt på mumma å träffa lite folk och så :) snart ska nog jag och klas mosa i oss pizzaaaa. möms!

Lejonkungen

Kollar på lejonkungen och väntar på att åka på zumba!:)


RSS 2.0