Mys i Örebro

Sitter hos Malin ö med malin s och Hanna :) dricker lite vin och käkar gott!


Baraa massa skolaaa

Skola gym jobb å käk på mberg med mamma å pappa igår :) nu är jag i skolan igen för lektion i grafisk design, kan nog bli kul!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1399386/images/2012/pic_196004471.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1399386/images/2012/pic_196004471.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1399386/images/2012/pic_196004471.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1399386/images/2012/pic_196004471.jpg" class="image">


Våffloooooor


Helgen

Haft en bra helg som bestått av grillning med härligt folk, lite jobb, åka Limmo med Johan Adam & Jocke, kalas för broder och mys med hjärtat!

Nu sitter jag på pappas jobb å ordnar pärmar, sen blir det gym & skola!


uhuuuuuuhh grillning

sprang ner till finnerödja imorse och hämtade min bil som har vart på verkstad och efter det blev det att spela in lite film med owe hermansson (journalist)! nu ska jag strax hämta upp josefin sen drar vi mot grillpartyyyyy :))


Härlig dag i öret!

Började dagen med gym och inlämning av hemtenta! Sen har eftermiddagen tillbringats på stan med min underbara vän Malin Öhlin :)

 

 


Skidor mat alkohol bastu m.m.

 

 


Säfsen

Sitter i baren i säfsen med Christian Klas Jonas Lena och hans med ett glas vin! Ser ut att bli ett par fina dagar i skidbacken :)


Heelg igen!

Ta det lugnt och va sjuk igår! Nu är jag i Hova hos Josefin med Elin Malin Daniela Julia mickan å Millan :)


Tröst-shoppa

Seminarium/ redovisning på förmiddagen idag. Kunde inte träna eftersom jag är sjuk, så drog upp på stan för att fördriva tiden! Inte så kul när man är fattig, men fick med mig lite "måste ha saker" som smink, hårprodukter, solglasögon och så en kort grön jacka på second hand för 40kr! Är lite besatt av korta jackor..


ett vintrigt otterbäcken


tisdaaaag

slappardag idag, som rättså många andra dagar just nu. vad hände med skolan? fast har iallafall pluggat lite idag och så sprungit ner till finnerödja och hälsat på mormor & morfar :) men två långa springturer två dagar i rad har tyvärr resulterat i skavsår och blåsor + att en förskylning kommer smygande...

second-hand

tröjor + jacka från myrorna (250kr tillsammans) & halsband från gammelfarmor

the goodbye-part

foto: jag

Söndagsmys

Fin middag (taccos) med Klas Jonas Hillevi Josefin å sebbe! :)


Heeelg

Begravning igår på eftermiddagen sen åkte jag ner till järngänget i hova! Ikväll skulle det bli lugnt med melodifestivalen å folk, men slutade med fest! Nu vill jag sovaaaaaaa


Spårat grupparbete

Idag har vi suttit hela eftermiddagen med grupparbetet och gjort? Ingenting.. Bara flummat, men det är ju faktiskt roligare! Ger snart upp och åker till gymmet istället ;)


Namnsdags-lyx!


vill bli ett hälsofreak

vill så jätte jätte gärna vara nyttig och duktig, meeeen jag älskar ju godis och mat! ska iallafall försöka dra ner lite på det, men självklart ska man ju få unna sig lite någon gång i veckan. har iallafall rört mycket på mig på sistonde, igår blev det till exempel 50 min kondition + 35 min styrka på gymmet och sedan en powerwalk på en timme. önskar att den motivationen skulle finnas varje dag!

nu: bege mig ut i det fina vädret och springa till gårdsjö (hämta pappas bil!)

Mariebeeeeeerg

Sitter å käkar med pappa på marieberg, raggar annars kläder till honom ;) myysii


Sorry for party rocking

Härlig dag igår som började med bandykval och grogg i Karlstad! Senare vart det stan och utgång med Josefin Hillevi Daniela & Malin :) nu: mys med hjärtat!


Godistimeeee

Vart i skolan å gymmet en sväng idag! Har också varit i Hallsberg å myst med Elin å Cindy :) nu vankas det taccos å gooooodismihihi jackor

fick nyss ett ryck och klickade hem dessa snygga jackor! 720 kronor för båda :)
a taste of spring

Förmiddagen har spenderats i hova med Josefin, blev bland annat en lång promenix i det härliga vädret :) nu vankas det plugg några timmar sen blir det nog att träffa Niklas över en promenad, måste ju va ute i det fina vädret!


RSS 2.0