Blääää

Va nyss ute å sprang i det fina vädret, rätt skönt när man behöver tänka.. Orkar inte med alla sjukdomar och olyckor som har vart det senaste året!

Älskar dig mams <3


you made it all this way

lugn och bra helg spenderat med fina människor. men det där med att ha en nykter helg verkar ju faktiskt inte fungera? och spela bingolotto ska jag inte göra igen, blir bara sur på att alla andra vinner..
´
idag har jag iallafall varit och städat hos gammelfarmor som gick bort i lördags :/ alltid tomt när någon försvinner ♥

Lööördag

Mys med Klas Hillevi Jonas och micke :)

r.i.p ♥

 


Fridaaaaay

Väntar på att Malin ska bli klar sen blire att leka med Adam och Johan så får vi se vart kvällen slutar!


ehehee


vårkänslor!

uhuu vilken härlig dag det har varit idag och det är tack vare vår underbara sol! vill ha vår och sommar nu nu nu! har varit i skolan och på gymmet idag, väl hemma fick jag tråkigt så fortsatte plugga, städa rummet och träna lite på crosstrainern..ska nog kolla lite tv med pappsen nu och sen städa klädgarderoben, behövs verkligen!


need a change

behöver verkligen en förändring i mitt liv känner jag. har verkligen inte mått bra det senaste halvåret och tror ingen har förstått att allt som hänt i familjen och likande har påverkat mig så sjukt mycket. vill vara glad igen

Fetistisdag

Började dagen men en morgonpromenad med Hanna och nu har jag nyss kommit hem från Malin å Josefin, fika på kondis å lite så! :)


fryser som tusan och saknar värmen!



Ny delkurs!

Har hunnit avverkat gymmet och första föreläsningen för den nya sugiga delkursen i skolan! Men nu blir det promenix med Malin ö!:)


End of weekend..

Rolig dag igår som bestod av Mariestad, tårtbakning, tårtkalas hos Malin och fest på hotellet!:) dåligt med bilder dock..

Idag har jag å klasse firat vår ett års dag med bakishäng å pizza!


Taggar inför imorgon!

Jaa imorgon är det ju fest för Malin som fyller 20!!! Gött mos ;) nu väntas mat hos Lena å hans!


never alone always alone

hm tråkig dag idag som består av lite plugg, skulle ha solat med malin sen men blev inget med det..sååå får väl hitta på nått med mig själv istället, typ träna eller nåttt!
'
mysig kväll med Klasse i tisdags iaf :) vin, mat, film & myys


alla hjärtans dag

pluggar hemtenta nu, sen träning och sen åka till otb för att fira alla hjärtans dag! myysi


en dag på stan och födelsedagsfirande

började dagen med tenta. åkte sedan upp på stan för shopping å lunch med malin öhlin, så mysigt såå :) fast hittade typ inget..väl hemma så blev det lite födelsedagsfirande för mammsen :)

malin & jag i cypern i somras!

KG5

igår var det kalas för mammsen som fyller år imorgon! efter det åkte jag till albin och kikade melodifestivalen, slutade med att vi och tobbe & oscar drog ut i mariestad. kul kväll som slutade hos bästaste :) idag äre plugg plugg och åter plugg, elakt att lägga en tenta på en måndag...

gustav & jag på KG!

kakaaaa

åkte till otterbäcken för att gå på zumba, men när jag kom fram insåg jag att jag mådde dåligt. har vart yr å konstig hela dagen och nu kom huvudvärken och kallsvettningarna. så jag ska ta det lugnt & äta kakor istället :)

onsdag

onsdagen börjar snart lida mot sitt slut, skönt är det ja. fast har vart en helt okej dag som har bestått av skola & seminarium, hårt pass på gymmet och storhandling med johan & adam :)
nu ska jag dock fortsätta plugga lite till tills jag somnaaaaaaar
'
sommaar tack!

'


it´s monday again

hupphupp måndag igen, känns som att det jämt är "måndag igen".. dagen har iallafall bestått av lite plugg, lite träning, va lite klas och va lite med malin :) lite av varje. imorgon ska jag hem igen och det ser ut att bli tre dagar jobb och en dag plugg denna vecka, det bådar gott inför tentan om en vecka..

jag idaaaag


footloose

bästa filmen på länge, se den!

We made it through storms, made it through rain

förkrök & utgång igår med hillevi jonas micke cristian emma & klas :)
'
nu ska jag ta det lite lugnare framöver. börjar med att ha tjockisdag med finaste klas!

Isrally

Fredagsmys med Malin Magnus simon å Joakim igår :) idag har vi vart på isens å sladdat med massa folk, nu blire bandy och ikväll alkohol!


jag dansar aldrig nykter

4
´
bilder från carros avskedsmiddag snodda av elin!

RSS 2.0