Örebro med mams!

Haft en heldag i Örebro med mamma :) fick med mig lite alkohol, springskor & en keps!


this is the part of me

Days like this I want to drive away
Pack my bags and watch your shadow fade
You chewed me up and spit me out
Like I was poison in your mouth
You took my light, you drained me down
But that was then and this is now
Now look at me

This is the part of me
That you’re never gonna ever take away from me, no

det måste kännas i ditt hjärta på riktigtliten ebba. vill vrida tillbaka tiden några år.

Kissen

Har fyra söta katter i mitt rum :) Johans Lill kisse har ju flyttat hit nu med såååå katter överallt


Heldag i örebro!


Helgeeen

Tog det lugnt med klasse i fredags och igår blev det först lite jobb, sen lite förfest med Malin Millan och mickan och sedan vidare på Davids 20års kalajs! Festlig kväll ;)


Födelsedagsfirande

Överraskade Lena som fyllde 50 igår, massa paket, middag på the pub och dricka! Så mysigt så :)


skuulan

sitter på min favoritplats i skolan - i en sal med bara massa macdatorer! dock väldigt tung och jobbig luft efter en heldag i dem. har precis fixat färdigt affisch och folder till vår kampanj, jag är nämligen Art Director så det är min del :) och tack vare mamma & pappa som assistenter blev det även ett mysigt foto till affischen!blääääää

hemma efter en dag med skola träning och besiktningen, som i sig gick skit! nu ska jag jobba och plugga innan jag går och lägger mig. stressar till max och har massa saker att göra och tänka på samtidigt som massa annat skit, blääääää orkar inte!! plus att så fort det blir lite stress så kommer magkatarren flygande!
vill bara bädda ner mig i sängen i några veckor och bara varaa

mmmmm dåligt humör typ


Snöoväder och bilbesiktning

Sitter å väntar på besiktning av min lilla bil, han måste klara sig efter alla dyra reparationer annars blir han skrot!! Eller kanske inte... Var inge kul imorse med breda sommardäck när det var snöstorm påväg till skolan! Meeeen men hem sen för att jobba ;)


Kalasa

Kom nyss hem från lite födelsedagsfirande för Adam med Malin Joakim å Simon :) ligger nu i sägnen å laddar inför en fullbokad vecka med plugg jobb träning & massa annat!


Laladhhr

Fredagshäng med Magnus Joakim & Simon igår! Nu är jag påväg hem från en heldags utflykt med mor & far :) mstad-skara-hornborgasjön-moster Lisa- skövde!


dhsajnfk

käkaaa taccooo och sen dra till hovaaa & bästis magnus! fååår se va vi hittar på för skoooojjj

fight for this moment

efter en dag med skola jobb & gym har jag äntligen slagit mig ner framför dator och tv, pillar lite på en ny design till ebbasfoto.se!

Second hand


Påskhelgen

I lördags började kvällen hemma hos Klas med lite folk och sedan drog vi vidare på fest hos Isabelle, bra kväll! Igår vart det dessvärre lite tråkigheter så jag och Hillevi åkte till mstad och köpte tonvis med mat som vi lagade till våra pöjkar! ❤


påskisfredag
min myspojk


hemma på en "fredagskväll?"

efter att äntligen ha kommit hem från en heldag med skola gym & jobb utbrister mamma "ska du verkligen va hemma ikväll, varför då? det är ju typ fredag?"! inget jag hade tänkt på direkt, utan har istället längtat efter soffan och sängen hela dagen. så istället för party tror jag allt att det blir sista, SISTA :(, OTH avsnittet och knåpa på min nya hemsida! :) ladddaar för helgen liksooom

Promenad ner till sjöstugan med Hanna :)


Böööh

Sitter på typ världens segaste lektion, döööö! Upp till stan å köpa hårfärg sen iaf :)


lite sugen ändåå

har annars spenderat söndagen med klas & malin :) imorgon: skola + gym!

Partylördag

Började dagen på marieberg med klasse sen födelsedagsparty hos Millan och mickan och sen kg5 och självklart fira Magnus :) nu ska jag åka och sova hos mitt hjärta!

 


RSS 2.0