fredagskväll

-
såhär ser min fredagskväll ut. lilla jag och ett glas vin! ne men sitter å väntar på klas som jobbar övertid, till typ åtta...ska laga thaimat till gössen kommer hem iaf och supa mig full. ne inte riktigt så, men några glas vin blir det nog. är ju sjukt partysugen, men hoppas att det blir party imorrn?

vägen har en början men inget slut

sitter i otterbäcken med en sovande kissse i knät. tur att jag har för annars hade jag nog haft ännu tråkigare än vad jag redan har det! hehe. kom nyss in från en promenad iallafall och blir säkert en till senare ;)
-
tänkte ta & kolla på den här filmen nu och se om det är något att ha, reese winterspoon är ju bra iaf!

bus med malin :)



byxooor

har precis klickat hem dessa byxor från h&m. hoppas innerligt att dom passar för har letat efter sånna här länge nu!
-

shopping

vart ingen fotografering idag eftersom det inte var någon sol :( istället blev det en tur på stan med kusin hanna! gjorde nog mitt bästa fynd på myrorna!!! första gången jag köper något klädesplagg secondhand, men efter en dag med cirka 15 föreläsningar om varför secondhand är så bra, så inhandlade jag en pälskrage där. tänkte först köpa en från h&m för 150 kr men denna hittade jag för 50 ;)
-

argumenterande tal

står (ne sitter nu) och övar på mitt tal som jag ska ha imorgon. ska bli så otroligt kul att lyssna på andras tal i fem timmar,yeyyyyy.. planerar också att fota elin i hallsberg imorgon, bland alla fina löv! då för tösen se till å "poosa?" ordentligt ;)
-
lite sommarbilder på joss & hennes söta systerdöttrar!


träning!

kom nyss hem från örebro där det har vart skola, besiktning av mammas bil och gym! vill verkligen börja träna på allvar och äta bra, men så säger jag alltid..åt ju LCHF i våras i flera månader, men känns som att det är bättre att köra den metoden litegrann! äta lite kolhydrater och inte skita i det helt, för är ju rätt svårt när man inte handlar eller lagar maten själv. ahjjaaaa ska försöka träna så mycket som möjligt iaf, är så gött :)

I'll Do It Like A Truck

har vart hos johan med mamma och käkat, hjälpt till att städa lite och åkt lastbil :) bruuumbruuuum
-

mys-plugg!

att sitta hemma i soffan och inte ha alltför mycket att plugga är otroligt skönt! gjorde nyss en jätte god smootie med hallon, banan och äpple, jag har en mysig katt brevid mig och ska snart bege mig ut på en liten promenad :)
-

blööö

vaknade inatt utav jätte huvudvärk och illamående. knapprade lite tabletter å spydde lite. mmmm mår inte super nu heller men, måste försöka skriva klart mitt tal nu!

abborre!

följde med hillevi & jonas till lena & hans och käkade abborre nyss, mums! så himla gott och blir så sugen på att fiska oxå! men nu blir det istället lite plugg & tv :)
-
hanna & jag på fisketur för ett antal år sen!

shoot me all night long

åkte ju som sagt ner till hova igårkväll, blev lite vin med malin magnus simon joakim & per :) efter elva nån gång kom vi på att vi skulle dra in till mariestad, så blev statt en liten sväng!

--

åker ner till hova en sväng och kollar vad kvällen har att erbjuda!

hela livet var ett disco

ligger i min lilla söta soffa, kollar på tv och funderar på vad som händer ikväll. känner att livet inte är så disco längre

fredagsmys

champange, taccos och film med älsklingen :)

promenix i otterbäcken


bollar borta

ehehe nu är pysens bollar borta och han själv är alldeles snurrig. kissat ner matte har han också hunnit med..
sitter å vaktar han i otterbäcken medans klas är iväg på match till typ inatt! ska förska få lite plugg gjort nu, men det är lättare sagt än gjort ;)
-

pysbus

dax att åka till hova och kastrera busfröt!
-

nya soffan!

mormor & morfar var så snälla och kom upp med släpkärra till örebro igår så att jag fick med mig soffan hem efter skolan! så hela kvällen igår så monterade vi möbler. fattas bara lite att ha på väggarna nu :)
-




dags för tal!

nu börjar nervösheten komma. vill inte alls hålla tal. vet att jag kommer skaka som en stucken gris.
-
ska öva en timme till sen vidare till skolan. vänta medan de andra håller tal. och sen fem minuter och sedan är det förhoppningsvis över med ett godkänt betyg. nemen det går nog bra..

kalas klas

har precis kommit hem från kalas hos klas, ehehe kalas klas! nu sitter jag här med retorik boken i högsta hugg och ska skriva en självreflektion till det tal vi ska hålla imorgon. läääskigt. hatar det! lite iaf
-

tiiisdag

hej!
har pluggat nu på morgonen och ska snart dra iväg till örebro för responsgrupps möte. öva lite på tal å så!
sen vidare till klas som fyller 24 år idag, gammal gösse. så grattis till min älskling! <3
-

min fina 18 åring

igår var det kalas för min kära kusin Hanna, som fyllde 18 i lördags! vi var även ute på en promenad förut och så lånade hon lite kläder av mig, står nämligen krogdebut på hennes schema för fredagen! Känner på mig att vi kommer få många roliga utekvällar tillsammans framöver! ;)
-

blogg sug!

fick helt plötsligt lust att börja blogga lite igen. egentligen inte för att så många ska läsa, utan just för att skriva av sig om allt möjligt. kanske är det för att det blir mysigare att sitta med datorn i knät såhär på hösten? mm tror så.
-
sommaren har iallafall dragit förbi i full fart samtidigt som det känns evigheter sen juni var. juni som innehöll studentfiranden, ayia napa, midsommar och rätt många festkvällar, en bra månad ändå. juli vill jag däremot bara sudda ut. 1 juli kommer alltid finnas kvar i hjärtat, då vi förlorade en kär vän, som alltid kommer att leva kvar i minnena. juli var en sådan månad som man försökte tänka på annat och försöka få fram ett leende bakom all sorg. västkusten, riddarveckan, göteborg, några veckors jobb på kondis och fina vänner gjorde så att detta funkande någolunda. sedan kom augusti. alla jobbade förutom jag, typ. fick spendera mycket tid med nya kissungen pysen och längta till turkiet, dit jag å klas åkte till i slutet av månaden.
-
och nu sitter jag här, det är höst och skolan är i full gång. på något sätt vill jag va ledig hela tiden, samtidigt som jag vill plugga, träna och ha en rytm i livet.
-
shit kändes som detta blev ett djupt inlägg! ehehe
nej, återgå till plugget och sen lite titt på idol :)

RSS 2.0