photoshoot del 1

modell: Amanda
Foto: jag




fototime!

sådär, dax att packa all fotoutrustning och bege sig till örebro för att fota till kampanjen! Och efter det blir det en tripp till Kumla för att hälsa på hanna :)


last friday night

slänger in lite bilder från i fredags då det var lite tjejfest hos elin i finnerödja ;) de flesta bilderna är snodda av elin!
-





let me hear your bird song


you are my sunshine


adventsmys

7

halloweenbild med bästismellgren


livrädd för att leva, dödsrädd för att dö

under senaste tiden har jag varit konstant orolig, orolig för att förlora någon i min familj. går omkring med en klump i magen hela tiden och kan inte va riktigt glad. det har varit så mycket på sistonde, massa besök på akut och sjukhus. pappas hjärta & stress. mammas mystiska sjukdom. johans bilolycka.
-
vad jag egentligen vill säga, är att jag älskar dem så otroligt mycket och att man verkligen måste ta hand om dom man älskar!

saknaden av en vän

david <3

sjukhusbesök

har vart på sjukhuset på förmiddagen, röntgade min onda arm och pratade lite med doktorn. var inge fel på skelettet men ska få komma tillbaks och göra magnetröntgen!
-
lugn dag idag annars; kollar one tree hill nu, springa med pappa sen och ikväll bonde söker fruu!!

mitt hjärta det blöder


Långpromenad och Hugger adventsgran!


elephants

ritat lite elefanter, men bakgrunden suger lite
-

Rödluvan

Gymmat lite nu på morgonen, inte så mycket för ska va i skolan om en halvtimme! Kanske var bra det, för känner att en förskylning kommer krypande..


lördagen

igår åkte jag och klas till marieberg, vilket hela mellansverige oxå gjorde..var inte allt för pigga och shoppa när det var så mycket folk, men fick iallafall med oss varsin jacka och lite skor!
-
sen åkte jag till finnerödja och spenderade min kväll med helen linus malin jonas och lite vin! och nästa helg vill jag ha ordentligt med partaj!
-
min rödluvejacka!

Myysi

Dricker vin och lagar mat i min mys jumpsuit! Klas borde komma hem från träningen om en stund sååå lika bra å fixa lite ;)


a taste of summer

-
hm varför lägger jag upp dessa bilder? jo, dels för att det var en mysig kväll plus är jätte sugen på att dricka vin! vill gå å handla massaaaa vin. nejmen imorgon får jag dricka vin och på lördag :D haha

harryyyy potttääär

pluggat lite och jobbat idag. nu ska jag och pappa avsluta kvällen med den nyinköpta bluray filmen harryy potter och dödsrelikerna del 2. hähä har blivit harry potter nörd <3
-

Jobbar med fint sällskap :)


20!

japp, igår var det min tur att bli 20 år! firades dock i lördags med släktkalas så igår blev det bara lite käk och så! fick ju min present redan för några månader sen av mamma å pappa, nämligen min kära kamera! annars har jag bland annat fått pengar, kläder, två dagar på spa, blommor, grejjer till rummet, glas och sååå :) nu väntas det bara att gå till systemet någon dag, men innan dess så har jag några liter vin att dricka upp!
-

bajs

kom precis hem från kalas hos mormor & morfar och innan det var det skola! förövrigt känner jag mig rätt less på allt, samma rutiner dag ut och dag in..händer inget direkt nytt & spännande längre samtidigt som det känns som man glider ifrån allt & alla :/ blir ju 20 imorgon, men ärligt talat så vill jag va "barn" ett tag till
-


Helgen

Dålig uppdatering i helgen jaoo.. Men den har sett ut något såhär iaf:
'
Fredag- började filmmarton med pappa, träna zumba och sen idol mat och vin hos Emma och christian!
'
Lördag- fixa fixa fixa och sen ha 20års kalas för släkten vid sextiden! Senare åkte jag klas Malin å Jonas till finnerödja för att va med Sebbe joss Julia och anton :)
'
Idag- fira farsdag hemma och hos farmor & farfar och så fortsättning med Harry Potter maraton med familjen <3


11-11-11

uuhuuu måste vara en speciell dag idag eller?! jag tror nog att denna dag blir bra, iallafall lugn och skön :) har harry potter maraton med käraste pappa nu, samtidigt som jag pluggar lite. senare blir det zumba i otb och sen vet jag inte riktigt, dricka lite vin med klas kanske?
-
hehe sötis bild!

torsdag

mmmmm photoshoplektion nu <3 sen grupparbete, gym & handla inför lördagens kalas!

GÖTT!


...

Tillbringat förmiddagen på Akuten med hela familjen, börjar tröttna på detta å all oro nu.. Är iaf på mberg i vänta på att åka tbx till sjukhuset sen igen!


Örebrooo

Har avverkat en introduktion till nya delkursen och gymmet än så länge! Och snart blir det föreläsning i foto, lycklig Chey!:D


like I love u

myskväll igår med klas vilket bland annat bestod av dessa filmer ;) värda att kolla på!
-
-

Söndag

Fikat med farmor & farfar, powerwalkat/ joggat med pappa, bytt fina sommardäck till fula vinterdäck och nu blir det en kopp te framför tv'n och ladda inför en skolvecka i Örebro! :)


Fitt huvve

Dör på mitt jäkla huvud, orkar inte ens hålla upp det.. Trevlig kväll igår iaf med klas Jonas Malin Lena å hans med idol å spel :)


Freedag

Är i finnerödja och leker med maaaalin :) annars ser ut att bli en lugn helg i otb, var tänkt att åka till Örebro ikväll för utgång å 20års fest, men varken jag eller resten av styrkan mår något vidare! men skönt å ta det lite lugnt oxå :)


I keep bleeding you drop

sitter och redigerar lite bilder på johans bil och kollar oth :) tidigare har jag vart hos barnmorskan (ÄR GRAVID, ne skoja ) och hälsat på farmor lite!
'

fredag i bilder

idag har jag finslipat det sista på hemtentan som mamma & pappa lämnar in när de ska till örebro imorgon! sen har det även blivit att bränna lite kalorier på elljusspåret med pappa :)
-
lite bilder från halv åtta hos mig!
min hemmagjorda strawberry daquri!

Min kärlek


happy feet..

kom nyss in ifrån en hemsk promenad =fel skor = blåsor = inte kunna gå! men men, lagom till jag kommer in så skickar pappa sms å frågar om vi ska ta några varv på eljusspåret ikväll, så är bara att hoppas på att fötterna hinner läka lite tills dess! ;)

RSS 2.0