valborg!

mysig kväll igår med malin becca magnus & jocke plus lite mer folk framåt slutet! idag har jag målat nere vid sjön med farmor, farfar, pappa & mamma, blir så fint så :)
¨
nu ska vi snart bort till andreas niklas & nina och grilla med lite folk sen bär det vidare till otterbäcken! får dock bli att det lite lugnt eftersom jag är sjuuuk

hiihihiii

klippte av mig håret lite eller ganska mycket!
fast ne håret är kvar, men ser inte ut så iaf ;) precis käkat grillat med mamma & pappa och nu blir det att åka ner till hova & leka med malin!

skagern

va nere vid skagern nyss med mamma, jätte fint vare! synd bara att solen försvann nu när man vill sola..¨¨
¨


lite gladare cheey

fick precis svar från läraren som sa att man inte behövde göra omtenta om man bara hde fått komplettering, skönt! bara vänta på att få tillbaka andra tentaresultatet nu!
¨
va förresten ute å sprang förut..kom en gammal sleten volvo med två äldre män som vinkade och bromsade ner, sen vände dom och kom tillbaka igen och tutade och gjorde olika "gester" typ sådär som att de spanade på mig, äckelgubbarrrrrr..blää

fitttaaa

håller på att bryta ihop lite grann eller ganska mycket.. fick ju komplettera en liten liten del på hemtentan vi hade för ett tag sen och nu kommer det information om omhemtentamen?! står inte någonstans att jag inte klarade kompletteringen, som jag verkligen borde ha klarat eftersom jag skrev samma sak som dom som blev godkända! bajs vad arg jag är, kan ju inte göra om en hel bajstenta när jag klarade allt annat..
¨
andas andas andas..blääää

be the last to kiss my lips



skuuulan

sitter i skolan och gör klart grupparbetet! hoppas på att det blir en promenix med malin efter det och ikväll blir det till att jobbaaaaa! ;)

min finaste


ny tatuerad & aptrött

yepp hemma från fredrik nu med lars winnerbäcks text "livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg" på benet! vi stannade även till i laxå och tog en glass med saknade becca ;)
¨
ingen vidare bra bild men!

the illusion of you

hemma efter några härliga dagar i otterbäcken! jobbar lite nu, men snart blir det att hämta malin och sedan vidare till hallsberg för tatueriiiiing :) göttit

kär å galen

inte så galen men kär, ja.
¨
sitter hos klasse med josefin å malin å väntar på skjuts till skagersvik :)
ha varit hos albin jjjjj innnan och nu blire albin bbb, glad påsk på er :D

påskis

sitter hemma med ett glas vin och har precis käkat påskmat med mamma pappa johan adam & klas, mysmiddag!
¨
igår blev det grullning å lite driicka hemma hos malin med lite brudar, så gött så :) slutade med att va hos andersson & nikas med lite folk sen sova hos malin!
¨
nje kanske ska göra lite efterrätt  nurååå, glad påsk på er! :D
¨
bild på flickorna från igår ;)


vitsippor

nej fortsätta plugga, tenta imöörrn..

saknar malopp liteee..

tycker det börjar bli långtråkigt att plugga..vill ha påsklov och busa med malin som jag saknar väldigt mycket just nu! tur att det är torsdag snart iallafall :)

cold wind blows


How wonderful life is now you're in the world

kom nyss in från en springtur det fina vädret, underbart! var lite lagom rädd för björnen som grannen såg här igår bara :S
¨
satt även ute i skolan och pluggade idag, slutade med att vi såg ut som kräftor! svider rätt bra på armarna nuuu..
¨
blev även en sväng på marieberg med mamma, så fick med mig ett par shorts hem :) njee plugga tenta nuråå kanskee..

turkiet

turkiet med klas 20.e augusti, gött kött :)

min älskling har ett hjärta av snö

blev även grillning & lite dricka igår oxå, fast hos jonas & hillevi denna gång :) så himla härligt med värme och att kunna vara ute, ser fram emot nästa grillning som blir på torsdag hemma hos malin!
¨
nu får det bli lite mer plugg och så analysera ett avsnitt av jobbjägaren!
¨
<3

party in my head

sitter i otterbäcken och jobbar liteeee! blev lite grillning & dricka hemma hos david igår och vad som händer idag återstå att se ;)

I keep bleeding you drop

pluggar som vanligt, sjukt kul liksom.
¨
kom även på, eller pappa kom på, att man inte får ha dubbdäck längre så måste byta däck innan jag beger mig någonstans! inte heller så himla kul direkt meeeen.
¨
har även vart nykter i 42 dagar idag, kanske inte låter så länge men det är läääängeee.. så hoppas innerligt att mina leverprover kommer tillbaka idag med bra svar!

words I never said


lycka!

ett litet plus eller ne ett stort plus är att magnum double är tillbaka! eller iallafall på pressbyrån, men man behöver ju inte åka utomlands för att köpa den längre iaf ;)

mööms!

pressad av tid

forskningsuppgift pmskrivande tenta B-uppsats jobb, känner hur magkatarren kommer krypande..
¨
kommer blir plugg hela dagar & kvällar, roligt liv!

Make me move like a freak


örebrooo

åker till örebro för lite plugg & så leka med malin! :)

sommarväder!

ta leverprover,föreläsning, grupp-plugg, promenix med malin i 21 grader :) & nu ännu mera plugg..kommer inte ha något liv några veckor framöver!

who dat girl

mysig kväll igår som slutade med att jag övernattade hos klas :)
¨
kört ett zumba-pass precis så ska lägga mig och kolla skärgårdsdoktorn nuuu! mihihi

infect me with your love, and fill me with your poison

nu blir det att åka till hallsberg med josefin & malin för att hälsa på elin! ha en trevlig kväll :)

wanna be your victim, ready for abduction

drog till klas & lite folk med malin igåår, blev även en sväng till mariestad oxåå!
nu sitter jag & ritar kartor och väntar på att klockan ska bli ett så att jag får ge mig ut på promenix med hanna :) lite smått avundsjuk på kusin jonas som är påväg till kalifornien nu med, vill ju oxå dit!

rååådjur

skulle nästan ge vad som helst för en ny kamera..

torsdaag

drog till Bikbok efter skolan, eftersom det va 50% på hela butiken. hann dock inte va där så länge så att jag kunde stå i den långa kön, men amanda var iallafall snäll och köpte med en jumpsuit til mig :)
¨
efter det så åkte jag & pappa till netonnet och köpte ett UVfilter till kameran, så ska försöka klura ut hur det fungerar! nu ska jag & klas kolla på harry pottter, hähää! va ute på vildsvinsjakt med fyrhjulingen nyyyss, men hade ingen vidare jaktlyckaa...
¨
adam & johan var här förut med johans nya bil!

höna pöna i det gröna

tror jag kommer förvandlas till en höna snart med tanke på alla ägg jag äter! men det är nyttigt & bra iaf :) ganska tur att mamma har hönor ändå!
¨
ska pröva på lite zumba ikväll tänkte jag, har tröttnat på att promenixa runt på samma ställe hela tiden..längtar till jag får börja springa och träna som jag vill!

värmeeee

shiiit dör lite på vädret, vill ha sol & värmeee! men får väl sluta klaga och fortsätta dagen men att pluggaaa..

massageeee

hähä har vart på massage idag, sjukt skönt att få bort de tusentals knutarna i ryggen!
¨
annars tänker jag rätt mycket på magaluf när jag hör ordet massage. var nämligen massa thailändare som sprang omkring på stränderna och ropa massagheee och så kom jämt polisen och jagade dem eftersom dom inte fick va där, så thailändarna gömde sig under folks handdukar å skit! rätt bra underhållning när man låg å sola ändå ;)
¨
ähäh längtar massaaa till värmen!

beautiful world

nyss hemkommen från otterbäääcken, skola imörrn ju!

dagen har annars bestått av film, promenix i solen med hillevi och filmmys :)

mys söndag

harry potter maraton, god mat, cheesecake & älsklingen, bra söndag! :)

on that road again

väntar på att simpan & malin ska komma å hämta miiig, bilen får stanna hemma å vila idag! blir la lite bus i hova ikväll och sedan åker jag vidaree till otterbäcken! ha en trevlig kvääll :)

livrädd för att leva, dödsrädd för att dö

helt okej film igår ändå, gör ju inget att huvudpersonen är rätt snygg oxå hähä! kvällen slutade iallafall hemma hos totte med lite folk!
nu kom jag nyss hem från sjöstugan, tänkte bara åka dit en kort sväng eftersom mamma pappa & farmor var där! skulle ju hem och plugga å sån efteråt tänkte jag, men eftersom vägen till stugan blev jätte lerig så körde jag fast och det tog typ en timme att komma upp! sjuukt jobbigt. bilen är typ trasig nu oxå så väntar på att johan & adam ska komma och kolla på den :)
anka i badtunnan!
den tillfälliga bryggan efter dom gjorde om stenarna?!
stenaar

I am number four

drar till mariestad på bio nu "I am number four" med melinda malin nathalie & evelina! :)

RSS 2.0